13 Haziran 2023 Kazakistan Heyeti ile Yapılan Görüşme

13 Haziran 2023 Salı günü Üniversitemizi temsilen sayın Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serhat Ünal, Prof. Dr. Sibel Aksu ve HÜ TÖMER Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Durmuş'tan oluşan heyet ile Kazakistan “Til Qazına” Millî İlmî Uygulama Merkezi Başkanı Makpal Zhumabay. Ş. Şayahmetov, “Til Qazına” Millî İlmî Uygulama Merkezi Metodoloji Bölümü Başkanı Zhazira İskakova Ş. Şayahmetov, Kazakistan İlim ve Yüksek Öğretim Bakanlığı, Dil Politikası Komitesi Bölüm Başkan Yardımcısı Gabit Abzalbek, Dil Politikası Komitesi Metodoloji ve Dil Çalışmaları Bölümü Başkanı Ainagul Köken' den oluşan heyet eğitim ve işbirliğini geliştirmek üzere görüşmüşlerdir.