Türkçe'nin Gücü Forumu (15 Mart 2011)

Türkçenin Gücü Forumu  -15 Mart 2011-
HÜDİL tarafından düzenlenen Türkçenin Gücü II başlıklı forum yoğun izleyici katılımıyla Mehmet Akif Ersoy Salonu'nda 15 Mart 2011 Salı günü gerçekleştirildi. Forumda sırasıyla Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ülkü ÇELİK ŞAVK, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Yaşar SAĞLAM, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Halûk AKALIN açış konuşmalarını yaptılar. İnternet TV'den de canlı olarak yayınlanan forumda Spiker, şair ve yazar Rıdvan ÇONGUR “Konuşma Açısından Türkçenin Gücü”, Prof. Dr. Zafer GENÇAYDIN “Dil-Kültür-Sanat”, Spiker, Güzel Konuşma Eğitmeni Aylin ÖZMENEK “Esenli Günlerde Güzel Konuşmak İçin”, Prof. Dr. Hamza ZÜLFİKAR “Sözlük Düzenlemede Bazı İlkeler”, Ankara Devlet Tiyatrosu Oyuncusu Özlem ERSÖNMEZ “Dil Yarası”, Yazar Doğan HIZLAN “Günlük Dili Edebiyata Taşımak”, Spiker Derya KAYA “Görünen Dil Türkçe” başlıklı konuşmalarını yaptılar.
Forumun tamamını İnternet TV’den izleyebilirsiniz.