Türk Dünyasında Türkiye Türkçesi Öğretimi Sertifika Programı
Türk Dünyasında Türkiye Türkçesi Öğretimi Sertifika Programı 22 Nisan – 22 Mayıs 2024 Bilgi için tıklayınız
Hoşgeldiniz..
Türkiye'de Türkçe Öğrenmenin En Doğru Adresi
TKD DERSLERİ 2023-24 BAHAR PROGRAM
Uluslararası Öğrenci Günü
Anadolu'nun Renkleri Doğum Düğün Ölüm (21 Nisan 2010)

Tüm Bilimsel Kültürel ve Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğinde ve Prof. Dr. Alemdar YALÇIN'ın yürütücülüğünde Anadolu'nun kültürel dokusunu besleyen doğum, düğün ve ölüm gelenekleri bilimsel araştırmalarla "Anadolu'nun Renkleri Doğum, Düğün, Ölüm" adlı belgesel filmde kayıt altına alınmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (HÜDİL) ev sahipliğinde "Anadolu'nun Renkleri" adlı bu on üç bölümlük belgeselin elli dakikalık tanıtım filmi 21 Nisan 2010 Çarşamba günü Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro ve Konferans Salonunda gösterildi.